O Art Silver - ulje na platnu

Ukoliko želite da ulepšate i oplemenite vaš životni ili radni prostor, Art Silver – ulje na platnu nudi bogat izbor umetničkih dela izrađena tehnikom ulje na platnu. U prodaji su slike sa ili bez rama. Pored već gotovih umetničkih koji su različitih motiva, postoji i mogućnost rada po porudžbini, u skladu sa željama i zahtevima kupaca.

Autorka svih slika iz naše ponude poseduje dugogodišnje iskustvo u radu i poseduje veliku ljubav prema slikanju.

U ponudi online galerije Art Silver očekuju Vas:

  • Ikone
  • Ulja na platnu
  • Pastel
  • Oslikvanje izloga

Nosioci postavke u najvećoj meri su slike svetaca: Sveti Nikola, Sveti Jovan, Majka Božija, Beli Anđeo, Sveta porodica i drugi religijski elementi i to ulje na platnu. Pored toga, u našoj ponudi nalaze se raznovrsni motivi mrtve prirode, pejzaži, cveće, životinje…, izrađeni u tehnikama ulje na platnu i pastel.

Još jedna mogućnost koju nudimo jeste izrada slika po porudžbini koji će dodatno ukrasiti vaš dom. Slike su dostupne ne uramljene ili u bogatom ramu koji će doprineti njenom atraktivnom izgledu.

Moguća je doplata za izradu rama.

Za sve ljubitelje slika ulja na platnu posetite našu online prodaju slika Art Silver i u samo par koraka poručite vašu omiljenu sliku, ili putem broja telefona 063 217-203.

Još jedna mogućnost koju nudimo jeste izrada slika po porudžbini, bilo da želite ikonu Vašeg sveca ili neki lepi prirodni motiv koji će dodatno ukrasiti Vaš dom. Slike su dostupne ne uramljene ili u bogatom ramu koji će doprineti njenom atraktivnom izgledu.